Trends of Summer 2023

Τα trends της ανδρικής μόδας για το καλοκαίρι του 2023 αντλούν έμπνευση από την φύση και τα απαλά χρώματα, ενώ συνδυάζονται με μοντέρνα στοιχεία και αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης και στυλ.

Το πρώτο trend που ξεχωρίζει είναι η επιστροφή της ρετρό αισθητικής, με ρούχα που προσφέρουν αίσθηση vintage. Μεσοπολεμικά ρούχα, ρούχα με λογότυπα και αναλογίες του παρελθόντος, όπως φαρδιά παντελόνια και oversized πουκάμισα, αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για το καλοκαίρι του 2023.

Το δεύτερο trend που βλέπουμε είναι οι έντονες αντιθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι ανδρικές εμφανίσεις συνδυάζουν έντονα χρώματα και μοτίβα με πιο σκούρα και ήρεμα. Συνδυασμοί όπως μαύρο με φωτεινά κίτρινα ή πορτοκαλί με πράσινο δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το τρίτο trend είναι οι αέρινες υφές και τα απαλά χρώματα. Οι ύφανση από βαμβάκι και λινό είναι πολύ δημοφιλής, δίνοντας έμφαση στην άνεση και την ελευθερία της 

Τα απαλά χρώματα όπως το λευκό, το ανοιχτό γκρι και το μπεζ είναι επίσης πολύ δημοφιλή, προσδίδοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καλοκαιριού στην εμφάνιση.

Το τέταρτο trend είναι οι πολύχρωμες ρίγες και τα μοτίβα. Αυτά τα μοτίβα θα είναι διαθέσιμα σε μπλουζάκια, πουκάμισα και βερμούδες. Επιπλέον, οι ρίγες θα είναι και σε παντελόνια, είτε κάθετα είτε οριζόντια.

Το πέμπτο trend είναι οι ρούχοι με κομψές γραμμές και ευθείες γραμμές. Η σιλουέτα θα είναι πιο αυστηρή και καθαρή, με επιλογή στενών παντελονιών και slim fit πουκαμίσων. Η τάση αυτή είναι κατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις.

Τέλος, το έκτο trend είναι οι υφές με μια ματ επιφάνεια. Οι υφές αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά είδη ρούχων, όπως σε πουκάμισα, παντελόνια και σορτς. Η ματ υφή δίνει στα ρούχα μια ελαφριά απόχρωση, προσθέτοντας έναν αέρα ρομαντισμού και κομψότητας στην εμφάνιση.